12 april- påskdagen

Påskhelgen har gått fort likaså påsklovs veckan. Redan på tisdag börjar skolan igen, 10 dagar ledigt går allt för fort. Håller någon med? Men man kan ju inte alltid ha kul för då skulle allt det roliga man gör bli tråkigt tillslut.

Var grillning igår, blev på gamle dahl. Skulle varit slätthult först men det blev ändring. Blev brännbollspelning, vi hade turen med oss för ingen lyckades slå bollen i vattnet vilket alla trodde någon skulle lyckas med. Blev lite öl, cider och vin drickande också. Mysigt. Vi förflyttade oss ett antal gånger eftersom det var andra där som vi kände.
När de flesta hade gått hem upptäckte Diana, Lisa, Lisa, Sara och jag att det brann i ett hus på andra sidan älven. Man såg verkligen flammorna. Vi ringde 112, brandgubbarna kom med 7 brandbilar till fel sida om älven. De såg själva branden så de for iväg. Branden avtog mer och mer. Det kan inte ha varit en majbrasa och hade det varit det så var den alltför stor att ha på en tomt och vem tänder en majbrasa inomhus? Lågor syntes i ett av fönstrena. En god gärning om dagen är bra för magen :)

För det andra är det väldigt svårt att tända en brasa med vatten istället för tändvätska! Bästa Diana och jag!


Idag blir det partaj, fast inomhus! Ska äta snart sen drar jag hem till Julia.
-/ puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0