Tingaliin


Tingeling tingeling come on baby shake that thing,
from the Globen to Beijing let me see your booty swing!

Bilder cruising


Julia, Sebbe & Alina


Julia & Jerry


Alina & jag


Levande totempåle!
Alina, Julia & Lisa


Jerry & Sebbe


Julia & Emad


Puffen


Folk!

Ingen idé att lägga upp bilder på bilarna, alla dom korten blev värdelösa. Det var mörkt, jag satt i en rondell och varje gång jag tog kort fångade något annat som var närmare upp blixten xD

Söndag

Söndagar gäller följande när jag är hos pappa:

  • Klippa gräset
  • Städa
  • Packa
  • Åka till mamma

Ledig imorgon, härligt! Eftersom kurserna i storkök och alkoholhantering är avslutade.


31 maj- Sista maj

Sista maj, imorgon börjar juni månad. Herregud vad tiden rinner iväg. Inte alls långt kvar till sommarlovet nu, 12 dagar. Ett sommarlov utan jobb är inte det roligaste, men man får prioritera sina pengar så att man klarar sig. Vilket jag skulle tro att jag gör.

Igår var det cruising i Trollhättan, som sagt. Var en jädrans massa folk. Startade kvällen hemma hos Julia med trevligt folk, sedan drog vi ut till stan. Julia bor i stan så det var nära. Vi gick mot torget där träffade vi en massa härligt folk. Sedan gick vi till Betty Backspark, där var det mer folk. Träffade Hanna som jag inte sett på kanske 1 år, väldigt kul att se henne. Sedan gick vi mot rondellen vid resecentrum, där alla bilar kör förbi för att komma till Folkets park. Vi satte oss där och checkade bilarna och snackade. Lisa och jag blev hungriga så vi gick in mot stan igen, köpte varsin pomme frites med kebabsås. Hur gott som helst, me like! Sedan skulle vi dra mot Folkets park, fast kom aldrig dit för det hände en liten sak på vägen. Så istället gick jag för att träffa Sandra. Vi satte oss vid tre luckor, där var det en massa folk. Åkte hem runt halv 3-tiden.

Haha jag var så trött att jag somnade ifrån boken jag läste, vaknade vid 8 i morse och trodde det var solen som sken fast upptäckte då att det var min lampa xD

Ford Mustang

Nu ska jag ut och åka en stund med pappa och Lena, känn på den ni ;)

30 maj- Cruising

Idag är det cruising i Trollhättan. En massa raggare kommer och övertar våran lilla stad med deras raggarbilar, inklusive volvoraggare. Dricka lite öl och lyssna på raggar musik hemma hos Julia, ingen annan musik är tillåten :( Fast vänta bara, det blir allt lite blandat skulle jag tro. Nej nu ska jag föna håret, nyss kommit ur duschen.

Bilder MÅbel


Dukningen













Kuvertet


Ann, Anna & "drottning" Gunilla (lärare)


Sittande:
Malin, Diana, Emina & Adam
Stående: Jag


3:orna väntar på pris


Satt sig till bord (3:orna + lärare)


Efterrätten var glassbomb!


Här serverar jag "kungen" Bill

29 maj- Lycklig

Nu har min skolavslutnings klänning kommit, jippie! Den blev perfekt och satt prima bra.

Dagens

Att göra: Måbel- i skolan
Väder: Blåsigt men solit
Klädsel:
Linne - Gina tricot
Mjukisbyxor - vetej
Låt: Swingfly - Singing that melody
Tv: Vetej
Vill ha: Sommarlov


Singing that melody

Engelska nationella

Fick tillbaka mitt nationella igår. Precis som jag visste, jag klarade mig inte. Fick IG på nationella. Hade jag fått 1 ynka poäng till på reading/listeningdelen hade jag varit godkänd. Det är sånt jag blir sur över! Inget att göra åt, lite sent att skriva om provet nu. Men ska det vara rätt så ska inte hela mitt betyg hänga på mitt nationella, eftersom jag fått godkänt i allt annat jag gjort.

28 maj- Måbel

Idag blir det Måbel i skolan, istället för Nobel. Börjar 13.00. Då ska vi förbereda i matsalen, duka upp, dekorera m.m. Jag är i serveringen. Måbel är för HR3:orna och det är vi HR2:or som anordnar allt. Mat, vilken dukning, välkomstdrink - you name it! Vi tillagar maten, eller dom som har valt att vara i köket, alldeles själva sen serverar vi i serveringen. Idag får även en HR3:a reda på vem som fick pris i bästa projekterbetet. Ska bli spännande.


Sötungar!


Bara för att ni är så söta på den här bilden (A)

Hårfärgning

Som sagt så blev mitt hår färgat idag, även Lisa färgade sitt hår. Hon blev rödi och jag blev blondi.


 
Håret kokade nästa kändes det som xd

 
Lisa blöder i skallen xd

 
Var hemma hos Julia och färgade. Sebbe och Jerry var där.


Resultatet, ser bättre ut i verkligheten och när ljuset är jämnare fördelat xd

Frillut


Dagens

Att göra: Färga håret!
Väder: Sol/moln fast jädrans blåsigt
Klädsel:
Tunika - Gina tricot
Leggins - Gina tricot
Kofta - vet ej
Låt: Ciara - Love sex magic ft. Justin Timberblake
Tv: Ingenting
Vill ha: För tillfället ingenting


Love sex magic

Planer för dagen

Nu blir det:

  1. Dusch
  2. Top Chef (tv)
  3. Lunch
  4. Fixa sig
  5. Skolan för att ha engelska (Y)
  6. Middag
  7. Färga håret (maybe)

Sen vette fan :D


27 maj- Engelska lektion

KUL! Har en lektion idag och det är engelska. Självklart ska det vara sista lektionen den här dagen. Börjar 14.55 och går till 16.00.
Skit kul verkligen!

Desperat hemmafru



Färgade inte håret idag, ska förmodligen göra det imorgon istället. Jag vill iallafall ha det mer färgat innan skolavslutningen, det är målet. Men jag vet att jag kommer att uppnå målet är 100 % säker på det. Så imorgon framträder jag som blondi, hoppas jag.

 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på desperata hemmafruar. Hade varit ett garanterat jobb som hade passat mig, låtit mannen jobba och känna pengarna medans jag själv är hemma och dammar, lagar maten, dammsuger m.m. Perfekt, det är mitt nya mål! Att bli hemmafru på senare år, efter att jag har jobbat klart och tjänat de pengar jag behöver ska jag finna mig en rik man och bosätta mig med och leva på hans pengar. Och ja, kärlek ska vara inblandat på ett eller annat sätt. Sen så lever vi lyckliga i alla vår år tills vi dör och då ska vi begravas bredvid varandra, ett måste! Annars kommer jag att hemsöka er mohahhha xD Jag är lite koko, "far jag kan inte få upp min kokosnöt". Snipp snapp snut så var min fantasi slut, för ikväll!

Dagens

Att göra: Kanske färga håret
Väder: Moln
Klädsel:
Jeans - USA
Linne - Spanien
T-shirt - Gina tricot

Låt: Hi-tack - Say say say
Tv: Desperate housewives- det är ju tisdag!
Vill ha: Förtillfället ingenting


Hello Kitty



Världens sötaste örngott & påslakan, och det är mitt! 
Me like!

26 maj- En mänsklig historia

Var på "En mänsklig historia"  idag, där massor med elever från måg är med i. Den visas vart annat eller vart tredje år, minns inte riktigt hur det. Förra året visades iallafall "En svensk hisoria" året innan det vet jag inte. Men iallafall, En mänsklig historia handlar om just en mänsklig historia som startar i stenåldern och tar slut på 2000-talet (eftersom vi inte kommit längre). I mitten får du se från romarriket, vikingatiden, världskriget med Hitler i spetsen, kommunisterna, terrorattacken mot WTC m.m. Väldigt lärorik på ett roligt sätt.

Idag ska man kanske bli ännu mera blond, beror på när Lisa kommer hem från stan. Vågar nämligen inte färga själv, kommer att sluta i en katastrof!

Klänning




Denna klänningen beställde jag för några dagar sen :)
Har tänkt att ha den på skolavslutningen den 12 juni.
Får hoppas den kommer snart!
 

Momma's boy

Någon som kollade förra veckan då det hade premiär? Jag gjorde, fast bara slutet. Ska kolla idag

Såhär beskriver tv3 programmet:
Momma's boys är dejtingsåpan med en twist. Det räcker inte bara att charma drömprinsen, tjejerna måste också linda hans mamma runt lillfingret. Att hamna på kant med sin potentiella svärmor är ödesdigert och tjejen riskerar att få lämna lyxvillan snabbare än kvickt. Mammorna väljer snabbt ut sina favoriter, men vad de inte vet är att en tjej suttit i fängelse och att en annan är utvikningsmodell. Vilka fler hemligheter döljer sig under den till synes perfekta ytan? Vilken kvinna är egentligen viktigast i mannens liv? Är det mamma eller den potentiella flickvännen? I Momma's Boys letar tre snygga killar efter kärleken - med hjälp av sina överbeskyddande mammor. Men är mamma med för att hjälpa eller stjälpa? Det visar sig, inte helt oväntat, att killarnas drömkvinna inte riktigt är samma kvinna som mamma valt ut. Mammorna, deras söner och singeltjejerna bor alla under samma tak - inte helt utan slitningar och konflikter. Några av de giftaslystna tjejerna är fina flickor, medan andra kanske inte är lika respektabla. När de överbeskyddande mödrarna ska hjälpa sönerna att välja rätt blir det rivalitet och starka känslor, inte bara mellan tjejerna utan också mellan mammorna.


USA är verkligen mästare på dejtingsåpor, tvtävlingar (t.ex. Top Model, Project Runway m.m), dokusåpor, designprogram, byggprogram - you name it! Vart får dom alla idéer ifrån till att utse "Amerikas nästa top modell" eller "Amerikas bästa djurklippare" m.m. Det är sjukt vilken fantasi vissa har! Undra vad som kommer härnäst? Kanske "Amerikas skönaste murare" eller något i den stilen.

Dagens låt

 

Keri Hilson - Return the favor ft. Timbaland

Skolan

Skolan gick prima idag, inga lektioner. Lyssnade bara på 3:ornas projektarbeten, vi skulle rösta vilket vi tyckte var bäst. Vinnaren/arna utses på torsdag då vi har Måbelmiddag (Nobelmiddag) i skolan som vi - 2:orna - ska stå för. Både mat och servering.

Planering vecka 22:
Onsdag 27/5 - Redovisa engelska boken
Torsdag 28/5 - Börjar 13.00, fixa inför Måbel och sedan ha middagen under kvällen.
Resten av dagarna är vanliga skoldagar.


25 maj- Back to school

Efter 4 veckors praktik på Swania bär det nu tillbaka till skolan. Usch! Positivt är att det endast är 3 veckor kvar!
Nu måste jag fortsätta att göra i ordning mig så jag inte missar bussen ^^


Click eller X-men?

Click eller X-men? Click eller X-men? Click eller X-men?
Får bli hm.... Click? Eller varför inte X-men? Jag vet inte!
Jag får oledola lite.
Oledoledoff.. Pinkelanaskoff.. Skoffelanepinkepana.. Oledoledoff..
Det blev Click :)
Nu får jag kila så jag inte missar filmen, HEJ!

RIP Izor!

Klockan 20.26 den 24 maj 2008 avled min älskade katt Izor <3, skrev jag samma kväll i min förra blogg. Mitt absolut sista inlägg i den bloggen. Nu har det gått 1 år, jag tänker fortfarande på han då och då men inte lika mycket som förr. Tror Zeke funderar på vart han är emellanåt. Men nu har han Plexus så det är förmodligen bättre.

Izor var tvungen att avlivas, han var sjuk. Eftersom vi inte hade han försäkrad kostade det för mycket att låta han genomgå en operation, 2½ år tidigare hade han även samma sjukdom. Han hade urinkristaller, vilket är väldigt vanligt bland kastrerade hankatter. Man har inget svar på hur det uppkommer men förmodligen är det en psykisk sjukdom. I ett sådant läge går det inte att vara egoistiskt. Lider ens djur gör man det som är bäst för djuret, i detta fall var det att ge min Izor en spruta så han fick somna in. Tryggt och säkert i min famn. Han bara låg där, livlös. Det gick fort, hans hjärta slutade slå och han var borta. Hans själ finns fortfarande kvar, men han har det bra nu och det är huvudsaken!


Izor
20020924 - 20080524

Dagens

Att göra: Packa, åka till pappa
Väder: Mulet & blåsigt
Klädsel: Linne, mjukisbyxor
Låt: Beyoncé - Halo
Tv: Click eller X-men
Vill ha: Fint väder så man kan bada


Filmmys med Sara

Efter slusscafét, igår, åkte både Olivia och jag med hem till Sara. Vi hade det jätte trevligt. Käkade ostbågar och kollade på en del filmer som gick på tv, Waterboy och Hundtricket. Oliva gick någon gång när halva Hundtricket hade visats, vi fortsatte att kolla. När filmen var slut gick vi till Trolltobak och hyrde 2 filmer, Fool's gold och Frontiers. Köpte även godis, coca-cola och ännu mera ostbågar så vi hade något att mumsa på. Klockan var halv fyra när vi kollat klart på både filmerna, då var det sängen som gällde. Sov hos Sara och åkte hem vid 12 tiden idag. 


 

Ett nyskilt och ständigt grälande par (Matthew McConaughey och Kate Hudson) är ute efter guldet, diamanterna, smaragderna och rubinerna som gömmer sig någonstans på havets botten. McConaughey spelar Finn, som fortfarande trånar efter sitt ex (Hudson) och som dessvärre också kommit på sniskan med gangstern Bigg Bunny.

Efter åtta års sökande hittar Finn äntligen ledtråden till en fantastisk skatt som under mystiska omständigheter försvann i Karibien år 1715. Allt han behöver göra är att lägga vantarna på guldet och flickan, innan Bigg Bunny får tag på honom!


Fool's gold påminde om en film jag redan sett, där Jessica Alba har huvudrollen om jag inte tänker fel. Trodde först att det var den filmen men märkte sedan skillnad. En del klockrena kommentarer sägs så det finns lita humor. Inte första filmen som McConaughey och Hudson spelar mot varandra, men dom gör det grymt bra. Gillar du äventyr är filmen något för dig.



En grupp unga förbrytare stjäl pengar under ett upplopp i Paris och försöker nå gränsen till Nederländerna. Men långt ute på vischan tr­äffar de på en grupp blodtörstiga mördare...

En film som innehåller kannibaler, inavlade nazister och blodiga hjältinnor med hagelgevär kan inte misslyckas. Men den känslige göre sig icke besvär - Frontiers befinner sig långt bortom ultravåldets sista utposter!

Frankrikes svar på "Hostel" och "Saw". En brutal film med massa blod. I början tänkte jag "Vad är det här?" Men sen när jag började fatta handling och allt så är det en film som är väldigt bra gjord. Beskriven med ett ord: Sjuk! Karina Testa har huvudrollen i filmen, hon spelar sin roll riktigt bra.


24 maj- Slusscafét

Gick ner till slusscafét igår runt halv sex. Mötte Sara och Olivia där. Första gången i år som jag var där, super trevligt litet ställe. Deras räksmörgås är gudomlig, me like! Fast igår blev det ingen sådan. Köpte en bananasplit istället. Banan, tre glasskulor - blåbär, melon & polka - grädde, topping och ett litet kex. Gott! Vi bytte bord ungefär 4 gånger. Först satt vi ute men det blåste så vi flyttade in, sedan ville Sara röka så vi flyttade ut i skuggan, sen bytte vi till ett bord i solen men det började blåsa jätte mycket så vi flyttade in igen.


23 maj- Butlers triathlon

Nu ska man bara göra sig i ordning sedan åker man ner till stan för att kolla på alla de som orkar att simma, cykla och springa (grenarna som ingår) Butlers triathlon.
Ett stort PLUS till er!

28 kr/st

Kom hem alldeles nyss ifrån sista dagen på praktiken. Kommer verkligen sakna all trevlig personal som jobbar där, fått sådan bra kontakt med alla speciellt med dom som jobbar kvällar. Jobbade hela kvällen på After Worken, serverade en massa alkohol. Allt från öl & vin till shottar & drinkar. Det är happy hour pris på After Worken, Norrlands Guld & Spendrups, Gravendal cider och rött eller vitt vin för bara 28 kr styck. Hela kvällen gäller det priset så det blev en massa sålt. Får väl hoppas på det bästa att det blir något i sommar. Hade inte suttit fel. Pengar är inget fel, speciellt då man inte får studiebidrag i juli och augusti. Så lite extra sitter inte fel i plånboken :) Håll tummen (Y)


Imorgon blir det att åka ner till Älvhögsborg, Butlers triatholn. Får hoppas att vädret håller sig, ingen regn tack. Som det varit idag. Regn, inte regn, regn, inte regn, spöregn, inte regn osv. Har 3 lag att heja på. Min kusins lag "Smorkullens.se/Discovery Freedom", Scandic Swania Mix och Scandic Swania Dam. Heja heja heja!
För mer information om Butlers trithlon gå in på: http://www.butlers.se/triathlon/index.html

22 maj- Sista dagen

Igår kväll blev det en lugn kväll hemma hos Julia med Lisa, Sebbe, Jerry och Sara. Mys! Kollade på en del gamla bilder, lyssande på musik, snackade och drack lite smått. Åkte hem runt midnatt.

Nu ska jag duscha, sen åka och handla med mamma senare i eftermiddag ska jag praktisera. Sista dagen idag, After Work!

Sex laxar i en vaxad laxask... x6

Jag är proppmätt, åt nyss mammas tillagade laxfilé med potatis och sås samt broccoli.
Var super gott!
 


Nu ska jag äta piggeling :D



21 maj- Grattis Lisa

Grattis på myndighetsdagen Lisa och välkommen in i vuxen världen <3



20 maj- Matservis

När jag slutat jobbet idag gick jag bort mot Myrornas (second hand butik), där mötte jag min mamma. Vi gick runt och kikade lite granna tills vi fick syn på en matservis. Vi ringde min moster och frågade när den var ifrån, hon är duktig på sådant. Det var ett 54 delar set för bara 625 kr, fick reda på att den var någon gång från 1936-1942. Min moster och mormor kom sedan ner till stan för att kika på den. Servisen var i gott skick så det slutade med att vi köpte den. Ska ha den som fin servis sen när jag flyttat hemfrån :)

Ikväll blir det 18 års party hemma hos Lisa, hon fyller år imorgon!

Natti!

Nu ska jag nana, jobbat sent idag och imorgon blir det jobba frukost/lunch. Börjar 07.00. Sedan på kvällen blir det hem till Lisa och fira henne med lite drickparty ^^
God natt!

19 maj- Dagens

Att göra: Jobba
Väder: Mulet
Klädsel: Jeans, linne
Låt: -
Tv: Inget, blir nog en del inspelat
Vill ha: En platt-tv ^^


Gjorde på lättaste sättet, orkade inte skriva något. Varit oerhört trött hela dagen.


Choklad

Hemkommen från Kungsporten nu, tiden gick fortare än vad jag trodde. Lyssnade, tittade på film m.m lärde mig en massa, fast visste även en del. På vägen hem tvingade jag pappa att stanna på hemköp, var jätte choklad sugen! Köpte Daim och Geisha, göttans. Ska strax se på CSI, ska fortsätta kolla på Momma's boys haha!


Är det något konstigt med min blogg, eller är det bara mitt internet som är konstigt? Har blivit så förut.

18 maj- Utbildning

Om 15 minuter ska jag ge mig iväg till Kungsportens trafikskola, handledareutbildningskurs. 3 ½ timme långt, KUL! Men sen är det bara att be ge sig ut på vägarna och börja köra. Varning: Håll er inne! Nä så dåligt kommerj ag nog inte köra, förhoppningsvis.


Dagens

Att göra: Åka till mamma
Väder: Sol/moln
Klädsel: Jeans, linne
Låt: Alexander Rybak - Fairytale
Tv: Bones (skulle jag tro)
Vill ha: Körkort :)


Norges nationaldag

Inte nog med att Norge vann Eurovison song contest igår det är ju även dears nationaldag idag! Fira nu riktigt stort Norge, större än vad ni brukar!
Blir mycket snack om Norge idag.
Var där och praktiserade förra året i Sarpsborg. En kul upplevelse med härligt folk. Alla vara alltid lika glada, spelade ingen roll vilken tid på dygnet det var.
Varför inte vi svenskar firar nationaldagen längre vet jag inte. Någon som vet?


Har varit ute i solen ett bra tag. Kom hem ifrån Sara runt halv två, då satte jag igång gräsklipparen och klippte gräset. Tog 1 timma. Sedan satt jag i solen och läste, varmt och skönt. Kom in inte alls för längesen. Håller på att packa för att åka till mamma ikväll.

17 maj- Grattis Norge

Grattis Norge till segern i Eurovison song contest :)
Andra plats gick till Island där Yohanna sjöng den bästa balladen under kvällen och tredje plats till Azerbajdzjan med Aysel och svenske Arash i täten.
Sverige kom på 21:a plats, förnedrande!


Eurovison song contest

Sitter här och kollar på Eurovison song contest med Sara och My :) Vilket är erat favorit bidrag?


Varit på kalas idag hos Agge, min moster. Hade helt glömt bort det. Var verkligen super trevligt. Skrattade som aldrig förr!

Dagens

Att göra: Städa Flisans bur (fågel), se på melodifestivalen med folk xD
Väder: Sunshine ;)
Klädsel: Sovkläder, ej bytt om än
Låt: Ciara ft. Justin Timberlake - Love sex magic
Tv: Melodifestivalen- ikväll
Vill ha: Nagellack i olika färger


16 maj- Komiskt

Hade inte tillgång till dator igår, därför blev det ingen uppdatering. Internet fungerade inte, men nu är det på G igen ;)

Efter jobbet igår åkte jag hem och la mig och läste. Läste ut resten av Twilight boken, hur jävla bra som helst! Ursäkta svordomen. Gick därefter ner och satte mig ute på altanen med pappa och Lena. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, såg på gamla kort, skrattade, hade det allmänt trevligt rent ut sagt. Tiden rann iväg, så helt plötsligt var den närmare 21.00. Då fick Lena för sig att ringa Lena (en kompis till henne och pappa), när vi var i Spanien 2003 bodde vi hemma hos henne eftersom hon bodde där nere. Fast nu har hon flyttat tillbaka hem till Sverige igen. Vi fick höra att hon var hemma hos Anders hennes granne, Julias pappa. Så vi begav oss av dit hela familjen Christiansson. Julia och jag tyckte att det var väldigt komiskt! Vi satt och tjötade, dansade m.m. Åkte taxi hem runt 1 tiden. Sara sov hos mig, hon ligger fortfarande och sover. Jag är den enda som är vaken i huset, stolt =)

Sylte fritidsgård

Har varit som ett andra hem i 3 år för mig. Kommer sakna att gå dit och "hänga", som man alltid gjorde då. Man gjorde verkligen allt där! Åt, sov, umgicks, skrattade, grät m.m och det fanns alltid någon i ens närhet. Alla minnen, helt oförglömligt! Hade inte den gården funnits hade jag och massa andra varit ute istället, det vet jag. Men som tur är finns den. Kommer sakna alla ledare, ni var mycket speciella på olika sätt.

Kvällen började klockan 19.00. Alla samlades och fick varsin välkomstdrink. Sen satte vi oss i soffan och kollade igenom en massa gamla bilder från Ramsvik, skidresorna, kärleksveckan m.m. Det var jätte kul. Sedan blev det dags för lekar, tjejerna mot killarna. Uppbyggd av 4 deltävlingar. Lisa W och Jan körde första där man skulle stoppa in ett täcke i ett påslakan. Lisa vann, 1-0 till tjejerna. Tävling 2 var att man först skulle skala potatis och lök, sen hacka den i såna bitar som pyttipanna. Diana och Puffen körde den tävlingen, där vann Puffen. Sen var det dags för koppleri som Adam och Vicky körde. Man skulle koppla ihop en sladd och sedan få en lampa att lysa. Tävlingen blev oavgjord eftersom vi inte skulle få veta om lampan skulle börja lysa eller ej, kontakten var inte jordad. Jocke och Lisa R körde den sista tävlingen. Man skulle spika och skruva i spikar/skruvar i två brädor så dom satt fast i varandra. Lisa vann, då hon även hamrade i skruvarna. Allt som allt blev det oavgjort!
Efteråt var det dags för käk. PIZZA! Kebabpizza med antingen kebabkött eller kyckling, jag valde den med kyckling eftersom jag inte tycker om kebabkött. Vi åt och drack en massa.
Sen blev det kolla lite mer på bilder. Mitt emellan bilderna körde vi en lek till. Julia, Adam och Jan var med i den. Man skulle få plats med hur många marshmellow som hellst och även kunna säga "Jag älskar Sylte fritidsgård". Vinnare: Julia! Sen körde vi "fortsätt meningen", allt handlade om fritidsgården. Kollade sen klart på de resterande bilderna.
En kväll jag inte glömmer i första hand!


Lite folk i sofforna ^^


Äta marshmellow tävlingen :)


Vinnaren fröken "julia" Marshmellow :)

Blev inte så många bilder tyvärr :(
Ska nana nu, godnatt!

Utspark

Idag är jag och andra 91:or inbjudna till Sylte fritidsgård för sista gången, eftersom vi blir 18 detta året kommer vi inte in. Inte för att jag varit där på länge men ändå kul att få träffa ledarna. Kommer sakna dom! Sen om man vill får man komma dit på besök och träffa ledarna, vet att många har gjort det. Vi blir bjudna på middag (något gott hoppas jag på), vad mer vi ska göra vet jag inte, skulle tro att vi får reda på det där.

Nu ska jag lyssna på Absolute Dance Summer 2009, slå den ni ;)


14 maj- =)

Jag fattar inte hur jag lyckas ta mig upp varje morgon, jag som inte är en morgonmänniska på det viset. Men jag lyckas :)

Bio

Jag tyckte mycket om filmen. Hur den överensstämmer med Dan Browns roman, med samma namn, vet jag inte eftersom jag inte har läst boken. Men enligt mig var filmen välgjord med en massa ljud- och ljuseffekter som inte verkade allt för fejkade. Mycket spänning, man ville veta vad som skulle hända. Kan inte komma på någon negativ kritik för tillfället.

För er som inte visste så skrevs Änglar och demoner, som bok, före Da Vinci-koden. Men ändå bestämde man sig för att göra film av Da Vinci-koden först, eftersom roman blev en succé.


Kvällens bio outfit :)



Tunika - Spanien
Tights - Gina Tricot

Picture






Math's cykel ;)

13 maj- Änglar & demoner

Hemma från jobbet nu. Har inte haft alls mycket att göra idag. När jag kom stod jag först i disken och diskade tallrikar m.m från frukosten. Sen när klockan blev 10.00, då lunchen börjar, var det ingen bokat. Så jag fick i uppgift av Sofia (min handledare) att torka av alla flaskor i baren och hyllorna flaskorna står på. Dukade även upp restaurangen inför kvällen, så det slapp dom göra själv. Sen hade jag inget att göra i nästan 2 timmar. Roddade fram tallrikar, bestick, koppar m.m i Polhem (en lokal) där personalen skulle ha ett stormöte klockan 15.00. När mötet började slutade jag.

Idag blir det bio med mamma, Änglar och demoner. Premiär! Till er som inte vet är det samma författare som skrev Da-Vinci koden. Hoppas den är lika bra. Meddelar sen ikväll hur jag tyckte filmen var och om den är värd att se.

Så typiskt

Jag står och pratar med Markus när han säger:
- Så, hur trivs du i restaurangen?
Jag svarar:
- Jag trivs jättebra!
Han säger:
- Vilket gillar du mest? Att servera eller stå i baren?
Jag säger:
- Jag vet inte riktigt.
Sen säger han:
- Kock då?
Jag svarar:
- Jag gillar inte att laga mat, jag gillar att äta den!

HAHA så typiskt mig xD

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Börjar 07.00. Kommer att vara lika död som en råtta i en heiniken 0,75 cl flaska! (ja det har upptäckts, pratade om det förut). Fast inte i Sverige utan i Spanien.

Dagens I-landsproblem

Min plattång blir aldrig varm :(


Dagens

Att göra: Jobba
Väder: SOL
Klädsel: Mjukisbyxor & tjocktröja- mys!
Låt: Kendall Payne - I will show you love
Tv: Desperate housewives & Hells kitchen- inspelat
Vill ha: Nya skor


tränatränaträna

Träning idag:
30 minuters promenad


Nu ska jag äta och se på Top Chef!
Sen blir det dusch.

12 maj- Vackert väder

Försökte faktiskt vakna tidigare, men det gick inget vidare. Var allt för trött. Tur att jag jobbar kväll, annars hade jag redan varit och jobbat. Nu ska jag gå ut och gå en vända, tro det eller ej, det är min plan. En halvtimmes promenix i det underbart vackra vädret, man blir på bättre humör när vädret är bättre.


Don't ask, vet inte vad dom sysslar med



Jag dör av skratt!

Chokladbollar

Tog 18.00 bussen till Julia. Mötte henne vid Hemköp, där köpte hon kakao. Gick hem till henne och bakade chokladbollar, svårt! Sedan kom Sara bort och gama upp allting :( Han inte ens smaka fören allt vara slut. Skojade bara, hon åt nog minst av oss tre (a) Sebbe och Mattsson kom också bort, dom lyssnade på radio. Fotboll, Hammarby - Örebro. Medan Sara och jag tillbringade tiden framför Julias dator med massa musik från Twilight. Vi är hopplöst förälskade i den filmen, musiken, böckerna och allting som rör sig kring det ämnet. Sara ska även gifta sig med Robert Pattinson, hennes planer iallafall. Hon lovade mig att jag skulle få vara brudtärna.



Flugan Christiansson ^^ (Saras brillor)


Kakmonstret Andersson ^^


Pluggisen Carlson ^^


Coola brudar =)
(med Saras Real Madrid tändare från Spain)


Pannkakor med sylt på

Just vad jag ska äta, pannkakor med sylt på!
MUMS!
Påminner mig om låten "Laga din mat", tihi!


Dagens

Att göra: Träffa Julia
Väder: Sol lite blåst
Klädsel: Jeans, linne
Låt: Bella's Lullaby (theme from twilight) Jag ryser!
Tv:
CSI, Project Runway och förmodligen Big Brother 2002- senare ikväll
Vill ha: Massor med värme!!


Håll löften

Jag höll mitt löfte nästan, klockan är snart fyra. Blev en halvtimma sen, men bättre sent än aldrig som man säger. Fast ändå, man ska ju hålla löften. Har man lovat något ska man lova det. Ni fattar. Allt bra idag? Jag mår fin fint, liten sleten efter jobbet bara. Var nästan död imorse när jag gick upp, fast det var bara att kliva upp när klockan ringde. Vilket gick förvånansvärt bra. Imorgon jobbar jag kväll igen, skulle inte vara något att göra på lunchen så fick hoppa in på kvällen istället. Härlig sovmorgon imorgon, varar inte länge. För dagen efter imorgon jobbar jag frukost/lunch, då får man gå upp tidigt. Igen.


Kanske träffa Julia idag.
Tänk att en sådan liten grej kan orsaka något sådant här stort. Impossible.
Det känns inte riktigt bra nu.

11 maj- morron

Nu är klockan tidig morgon och jag är helt död. Hade svårt för att somna igår kväll men tillslut gick det fast blev ändå inte så många timmars sömn i natt som jag ahde hoppats på. Nu ska jag äta frukost sen ska jag få på mig lite smink så jag ser lite fräschare ut. Skriver efter jobbet, troligtvis runt halv fyra.

Tummen upp

En tredje plats för Sverige i hockey Vm, inte dåligt :)

Som kommentatorerna sa:
Bättre att vinna en bronsmatch än att förlora finalen!

10 maj- Mysigt

Mysig söndag. Blev en fika med Rebecca och Emma på Strandgatan. Det var härligt kallt och blåsigt att sitta ute, men när jag vairat in mig i två filtar blev det behagligare. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Ni betyder mycket för mig bägge två!
 


Kom hem till pappsen för en stund sen. Har faktiskt saknat både han och Lena, vilket jag inte brukar göra. Allt har blivit så mycket bättre här nu och jag har kommit dem båda närmre, vilket känns väldigt skönt. Imorgon börjar jag jobba 7 på morgonen, blir till att gå upp 05.30 för att ta bussen 06.30. Jag kommer vara död! Är ingen morgonmänniska direkt. Att jobba kväll passar bättre för mig, fast det måste ju bli lite variation i dagarna. Får verkligen inte lägga mig försent idag. Så blir väl snart sängen och se på tv eller kanske läsa. Dras mest mot läsa bok hållet. '

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll alla glada människor :)

Hemmakväll

Blev en lugn ta det lugnt-kväll hemma med mamma. Åt en enkel middag som var väldigt god. Pommes frites, stekt korv och broccoli, riktigt mumsigt för att vara så lätt tillagat. En sen middag, halv sju var det färdigt och redo att ätas upp. Sen var det sällskapsspel, monopol. Spelat i ca 3 timmar, ett avbrott på 1 ½ timma då mamma skulle se på Robinson. Blev oavgjort. 31 800 kr hade båda kvar av sina pengar när vi slutade spela, eftersom ingen gick i konkurs.
Hände en liten insident, mitt fel. 
Jag pratade om att jag övade på att spela inför att åka till Las Vegas. Jag betonade Las Vegas samtidigt som jag lägger ner "gatorna", bara det att jag lägger dom bland mina pengar. Jag tar en klunk fanta. Ser att min mamma sitter och skrattar, märker inte åt vad. Sen så ser jag att jag lagt "gatorna" på fel plats och börjar själv skratta med munnen full. Nej det slutade inte bra. Fanta över hela spelplanen, tummen upp för den. Men kul var det.


Om jag kunde drömma, orginal titel: Twilight. Första boken i sagan. Har snart läst ut den på mindre än 3 dagar. Den är beroendeframkallande och jag har blivit beroende. Måste läsa. Så fort jag kommer hem läser jag, otroligt. Låter lite som en nörd men jag kan inte släppa boken. Någon mer som tycker samma?
 Rekommenderar den starkt till er som inte har läst den.

Nu ska jag smyga iväg och själv fortsätta läsa den (A)
Natti!






Snyggves









Bilder säger mer än tusen ord.

9 maj- After work

Dålig uppdatering, jag vet. Men har haft så mycket att göra. Efter jobbet igår gick jag och hyrde film "Twilight", som Sandra, Sara och jag skulle se på. Sandra åker nämligen till Malta imorgon i 10 dagar så ville gärna träffa henne. Var inte hemma förens halv 2 och då gick jag och la mig. Läste en stund. Var gött trött. Vart uppe sen 7 tiden pga nationellaprovet jag hade.

Igår var det After work på Swania. Jag var i restaurang delen med P-O så var inte så involverad i After worken. Eftersom det nästan inte kom några och åt på á la carten fick jag hjälpa Jasmine (ja vi heter likadant) med SCIES, dom 80 polacker som bor på hotellet. Dukade upp en mini buffé till dom bestående av kassler, ris, sallad och knäckebröd + dryck. Man kände sig inte alls utstirrad eller något. Tog ett tag att komma till den konferanssal dom skulle vara och äta i. Vi tog fel hiss. Men vi hittade salen tillslut. Jasmine gick hem runt 21.00 då sökte jag upp Anna-Karin och Maria, dom stod i baren nere vid After worken. Var med dom en stund, stod i ett hörn och kollade på. Fick hjälpa till att hälla upp vin m.m. Fick sluta 21.30, en hel timma tidigare. Gick då till hemmakväll och hyde film.

Ska träffa Rebecca idag, var längesen.
Ska bli jätte kul.
Jag saknar henne verkligen!

8 maj-

Slutade 22.30 igår, hade jag stannat 5 minuter extra hade jag träffat Peter Siepen. Lite kul faktiskt. Jag såg han, när jag var utomhus och skulle hem. Där satt han i restaurangen med ryggen mot fönstret. Men man känner igen han med ett fjäderörhänge i ena örat. Kul det med.

Hade nationella idag. Jag faktiskt bättre än vad jag hade trott på läsförståelsen. Hörförståelse var svår. Där bröt dom på alla möjliga sorters engelska. Brittiska, amerikanska, irländska, australienska m.m. Provet var kvar runt 11. Åkte hem tog det lugnt. Kollat på finalen i Top Chef tills nu, 1 timma. Hung vann, han är en mycket duktig kock. Snabb med kniven.


Espresso house

Fikan blev på Espresso house, var jätte trevligt. Köpte en Chai Latte, vilket var längesen. Kollade även lite i affärer efteråt. Blev ett impulsköp, ett par svarta tygskor för 199 kr. Åkte hem och åt god mat. Nu sitter jag här och ska snart iväg till stan igen. Denna gång till praktiken. Blir nog inget uppdaterande ikväll, ska upp tidigt imorgon. Nationellaprov i engelska B. Hurra!


7 maj- Fikatime

Nu ska jag iväg och ha lunchfika med Julia och Alina, hejdå :)

Kriminalserie?

Ska se på CSI NY nu, en av mina favorit kriminalserie. Gillar även att se på CSI, NAVY CIS, Criminal Minds, mina absouluta favoriter inom kriminalserier. Vilken är eran favorit kriminalserie?

ComHem



Jag är sur på ComHems digitalkort! Det slutade fungera så nu blir det inget tvtittande på något bra program :( Repris på Big Brother 2002 visas idag på tv400, men det missar jag. Dumma kort som lägger av bara för att. Kan inte ringa till ComHem heller, telefontiden är fram till 21.00 och det la av någon gång strax efter 21.00. Jag är happy, eller inte. Får väl klara mig, blir svårt. Tur som är har jag datorn att sitta vid. ComHem som annars är så bra med "tre hål i väggen" och alla billiga erbjudanden, men idag ska det bara jävlas med än.


Annars på praktiken idag var Matilda med och jobbade kväll, hon är i vanliga fall på dagen men det skulle inte vara så mycket att göra så därför fick hon hoppa in på kvällen. Det var kul. Fick göra detsamma som de andra dagarna ta beställningar, servera m.m. Det går bara bättre och bättre för varje dag som går. Jag har lärt mig vilket bordsnummer alla bord har och hur bongen (kassapparaten) funger, grattis Jasmine! Framgång. Bättre att bli bättre än att bli sämre på det man gör, huvudsaken tycker jag.

Ciao

Nu sticker jag till praktiken, hörs ikväll!

6 maj- Rondellstaden

Jag bor i den lilla staden Trollhättan som dom flesta kanske känner igen genom Fallens dagar, Film i väst m.m. Snart kommer vi även att vara kända för alla rondeller som finns i varenda korsning vart man än åker.

I  ttela idag skrevs det att "Snart ska Trollhättans mest trafikerade korsning, vid Nyströms hörna, byggas om till rondell." Frågan är: hur tänker dom? Det kommer att bli totalt kaos och trafikstockning pga broöppning. Hela rondellen kommer att vara fullknökad med bilar och ingen kommer att kunna ta sig dit dom vill. Inte nog med det så ska Stallbackabron byggas om med start nästa höst, då kommer det bli mer tryck vid den mest trafikerade rondellen vid Nyströmshörna. Tanken är att bygget ska gå igång runt augusti/september och beräknas vara klar tidigt nästa vår, ifall kommunstyrelsen godkänner bygget.
Jag fattar inte heller hur de har råd i såna här tider. Istället för att reparera dåliga vägar gör dom detta projektet som kommer att sakta ner flytet i trafiken. Det är min åsikt.


(Bild från ttela)
Här har rondellen tänkts att byggas

Datorrabalder

Nu ska datorn få sova, den är seeeeeeeeeeeeeeeg!


Sibylla

Köpte med mig Sibyllakäk hem efter jobbet, det var super gott. Inte ätit mat från Sibylla på ett x antal månader så det var efterlängtat. Blev en halvspecial med pommes frites istället för potatismos och självklart bostongurka, me like.



Trodde att det skulle vara relativt lugnt på jobbet idag, men icke. Det var 2 två bord bokade men det kom en massa drop in gäster. Så det blev fullt ös med massa spring fram och tillbaka mellan kök och restaurang. Träning på köpet eftersom det är ganska så långt mellan köket och restaurangen.

Relaxa lite

Nu ska jag ta det lugnt en halvtimma innan jag sticker till bussen. Ha det!

Dagens

Att göra: Jobba
Väder: Sol men blåsigt
Klädsel: Än så länge myskläder
Låt: -
Tv: Desperate Housewives (som ska bli inspelat ikväll)
Vill ha: MAT!

Tick-tack

Klockan tickar sakta idag känns det som, ovanligt. Tiden som annars går fort.
Fast egentligen går den alltid lika fort eller sakta, vad man nu ska säga.
Upp till var och en, fort eller sakta, sakta eller fort.
Samma sak.


5 maj- Tvtittande

Blev inte så mycket skrivet igår och har inte blivit det idag heller, jag ber om ursäkt. Har suttit och kollat på CSI och Project Runway som mamma spelade in åt mig igår när jag inte var hemma. Kollade även på Top Chef som är ett måste. Glömde berätta att igår när jag kom hem och gick in i mitt rum kollade jag mot min säng. Där låg 1:a och 2:a boken ifrån Twilight-sagan, jag blev överlycklig. Började läsa igår och är fast, böckerna är verkligen beroende framkallande, likaså filmen.

Ballerina

"En till dig, en till mig"


Sitter här och småäter lite Ballerina. Jätte checkt att dom kommit på att göra det i portionsförpackningar. Som det står på paketet kan man ha dom med sig på utflykten, på kalaset eller i bilen.

Dag 4, Heineken

Förlåt för sen uppdatering, har varit iväg och jobbat. Praktiserar på Scandic Swania, som ni nog vet vid det här laget. Fick träna på engelskan idag, kom utländska gäster. Det gick jätte bra, jag som annars inte är så bra på engelska. Men när jag inte känner mig tvingad till att prata, som det kan vara i skolan, så går det oftast skit bra.




Kom att tänka på denna reklamfilm från Heineken pga att några gäster beställde det idag.
Me like this commercial!

4 maj- Nationellaprov

Sitter här, har nyss duschat. Det var riktigt härligt kan jag lova. Börjar praktiken 16.30 idag och hela veckan ut, precis som förra veckan. Fick ett brev hem från skolan förut, ännu ett nationellaprov i engelska B. Hatar det. Denna gång är det hör- och läsförståelse, får se hur nu det går. Provet är på fredag mellan kl. 8.30-10.55, så då missar jag sovmorgon. Men det är ändå härligt att vara uppe i tid. Nu ska jag hitta något i klädstil att ha på mig, hörs!

Borsta tänderna

Brusha brusha brusha it's good for you teeth, precis som dom sjunger i Grease och det är ju helt rätt (Y) Tummen upp för att det finns tandkräm, då blir man fräsch i munnen. Lägger man även till lite munskölj blir det dubbelt så fräscht. Smart va? Jag är iallafall redo för sängen nu när jag borstat mina gaddar, hörs imorgon förmiddag. Godnatt!

Visste du att du som katt kan:

  • Hoppa 6 meter rakt upp.
  • Landa på alla fyra istället för att göra magplask.
  • Slicka dig själv på ryggen och lägga upp ett ben bakom nacken pga deras smidiga ryggrad.
  • Utsätta din kropp för stora temperatursskillnader, men nosen och läpparna måste du vara rädd om.
  • Se världen i blekt blågröna toner med suddiga kanter.
  • Se lika tydligt på natten som på dagen.
  • Känna en svag pust svepa förbi pga morrhåren.
  • Höra ett litet "pip" från en mus och veta vart någonstans den befinner sig.

Lite kattfakta, mjau!












Får mig att gråta



Både videon och låten är vacker, njut!
Vad är de med mig?Jag har verkligen fasnat för i Twilight.

Singing Bee

Är hemma hos mamma hit, kom hit efter hockeyn. Kollade på Singing Bee förut, funderar starkt på att vara med i det! Jag är grymt bra på låttexter (jaja lite ego får man allt vara) fast jag kan inte sjunga, så det är rätt kombination iallafall.





Följ min blogg med bloglovin










The winner is...

SVERIGE!


Med 1-4! 

Schweiz vs Sverige

Efter andra perioden står det 0-2 till Sverige, yeey!
Fortsätt kämpa Sverige, me like!

Twilight-sagan

Ringde nyss till mamma och sa åt henne att köpa dom 2 första böckerna i Twilight-sagan på sitt presentkort från Bokia. Sen när jag har råd köper jag den 3:je och 4:de boken. Jag måste bara läsa dom, har hört att dom ska vara jävligt bra. Vad tycker du? Ett måste denna månad, känner att jag är på väg in i min läsperiod. Funderar på om jag ska köpa filmerna också, fast har ett bra tag på mig att fundera. New Moon har premiär i USA 20 novemeber i år, längta!  

3 maj- Trädgårdsliv

Gick ut vid ett tiden för att klippa gräset, kom in alldeles nyss. Var riktigt härligt att få komma ut när det är lagom varmt ute. Jag klippte gräset, Lena planterade blommor och pappa grejade med mustangen. Blev en liten arbeta med trädgården-dag, fast tiden gick fort kan jag lova. Ska även till mamma idag, redan söndag. Söndagar är tråkiga, oftast. Mest en vilodag för att vila upp sig efter helgens förödelser och starta en ny vecka med en massa slit. Jag är glad att jag slipper skolan i 3 veckor till för sen dom sista veckorna före skolavslutningen är det nog mest lugnt i skolan, för hoppningsfull. Nu ska jag snart städa mitt rum!


Sveriga spelar mot Schweiz idag i ishockey VM för er som inte vet att det pågår. Sverige måste vinna denna match annars åker dom ut ur VM. Sverige som varit så bra alla andra år, undra vad som har hänt? Antingen har Sverige blivit sämre eller så har dom andra länderna blivit bättre. 50/50. Vad tror ni?
 HEJA SVERIGE! iallafall

Chill out

Kinamaten var dunder god vill jag bara påpeka :)

Träffade Diana och Lisa, vi gick ner mot gamle dahl. Det var verkligen folktomt där må jag säga. Istället stack vi bort mot studentlägenheterna vid måg där det var fest. Jag var inte alls sugen på att festa, efter gårdagen, men ändå kul att träffa folk. En jädrans massa folk kan jag lova, både inne i lägenheten och utanför. Super trevligt. Var kul i början men sen blev jag tröttare och tröttare och ville bara hem och sova, som jag strax ska göra. Fast jag blev kvar där ett bra tag, typiskt mig. Sen fick jag skjuts hem av min mor, sorry om jag väckte dig när jag ringde. Kort sammanfattning om min kväll/natt.

Imorgon ska jag var redig, jag ska klippa gräset om vädret håller sig i. Inte kul att klippa gräset i spöregn så får hålla tummarna på bra väder. Blir även lite brun på köpet i sådana fall (A)

Kinamat nästa

Ska dra ner till stan nu med pappa och Lena, äta kinesisk mat var längesen. Gött ska det bli!

Hitt på nått

Jag har tråkigt. Ingen fantasi har jag heller, för tillfället. Vet inte vad jag ska göra nu. Vart ute i solen en stund men jag blev rastlös, gick in till datorn istället. Blir väl till att duscha och göra sig i ordning så att man är redo för kvällen, vad som nu än händer. 

2 maj- Sol sol strålande sol

Solen håller i sig, bra gjort sol (Y)

Lisa och jag tog oss ner till gamle dahl, mycket trevligt och en massa goa människor.
Bilder från gårdagen:


          

         


Nu drar jag ut i solen!

Going outside

Ska iväg och träffa Lisa nu, var ett bra tag sen kan jag lova. Fun!



Snygging bild ;)

Blev det något bra?

Sådär nu var äntligen designen klar, vad tycks?

Ursäkta

Håller på att göra om designen, därför ser bloggen ut som den gör för tillfället :) Ha tålamod tihi.


1 maj- Sommaren är nära!

Nu känns det verkligen att sommarn närmar sig. Härligt! Massa sol och bad, mm ge mig! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så sant. Jag längtar verkligen.

Min valborg var jätte trevlig igår, blev nyktert. Var som sagt hemma hos Raili och Jennie. Vi grillade massa gott, spelade kubb, såg på film (Låt den rätta komma in. Skit film enligt Jennie och mig) och umgicks. Jennie och jag skulle gå ut med deras hund Issa. Vi gick en bra bit för Jennie skulle köpa cigaretter till sig själv i en kiosk en bit bort. När vi var på väg hemåt så gick vi in mot skogen så att vi skulle kunna släppa lös Issa så hon kunde springa. Jag har ju inte tränat på ett bra tag så jag tänkte att det skulle vara bra träning för mig att springa också. Innan Jennie släppte Issa fick jag ett litet försprång och började springa. När jag kommit en bit på väg vänder jag mig om för att kolla vart Issa är, hon var bakom mig på min vänstra sida. Jag tänkte vara smart och svänga av mot höger, så Issa skulle kunna springa förbi mig. Men på något sätt hade hon bytt sida och sprang till höger om mig, så jag snubblade på henne och POFF så låg jag där i ljungen och gapflabbade. Även Jennie skrattade, för jag ramlade som om jag halkade på ett bananskal.
Var även på ett litet safari. Skulle åka till hemköp och hyra film. Först såg vi en igelkott, sen en räv, sen en fiskmås och sen två rådjur. Lite kul faktiskt. Allt på en och samma kväll.



Idag vet jag ännu inte vad som händer. Kanske ska gå ut i solen en stund? Hoppas inte ni är som mig och sitter framför datorn en sådan här härlig dag. Då är ni lika korkade som mig ^^

Visste ni att första maj är arbetarrörelsens internationella högtidsdag, bla till åminnelse av Haymarketmassakern 1886? Det visste inte jag.