Slusscafét

Gick ner till Slusscafét med Sara. Vi köpte oss varsin bananasplit, jag blev proppmätt eftersom jag ätit middag före det. Vi träffade Sandra och bestämde oss för att vänta på henne till hos slutade, klockan 20.00. När vi hade ätit upp våran glass gick vi ner och satte oss i solen, härligt. Sedan träffade vi Julia och Sebbe en kortis, dom hade en sväng förbi slussarna. Sen blev klockan fem i åtta och vi fick gå tillbaka till cafét för att möta upp Sandra. Jag bestämde mig för att gå med ner till stan för att sedan ta bussen där ifrån. Jag var hemma runt 21.00.





Nu kollar jag på fotboll, heja Sverige U21! Sebien vs. Sverige, 1-3 för tillfället. Kämpa på! Första halvlek är avklarad (Y) Vinner Sverige är dom vidare till Semifinal! WOHO!

23 juni- Vackert väder

Är inte direkt jätte pepp på att skriva idag. Vädret är för vackert för att man ska strunta i att gå ut. Så jag ska ta och gå ut en sväng, läsa och njuta! Får passa på, snart har det ändrats igen. Ikväll ska jag till Slusscafét, förmodligen, med Sara. Me like. Sandra jobbar där under eftermiddagen/kvällen, får ta och hälsa på henne när man har chansen. Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Trött

Nu ska jag gå ifrån datorn för ikväll, är jädrans trött efter helgen. Målet är nu att lägga mig i sängen och se på någon bra film (Y) Imorgon börjar jag jobba, 14.30. Får en lång sovmorgon men ska på dagen åka till polisstationen och fixa id-kort.

21 juni- Veckan som gått

Kort sammanfattning om min vecka:

Måndag:
Promenad med Lisa
Klippte gräset
Åkte till mamma

Tisdag:
Promenad med Lisa
Bad i Prässebo

Onsdag:
Nere i gamle dahl med folk

Torsdag:
Lugn hemmakväll

Fredag:
Midsommar
Grillning hemma hos Ida
Fest hos Sandra

Lördag:
Överby
Elins födelsedagsfest

Söndag: (idag)
Lugn dag/kväll

20 juni- Grattis Elin

Har haft en time out från datorn den här veckan, kände att det tog för mycket av min tid. But know I'm back ;D


Igår var det midsommar. Hoppas ni alla hade en trevlig dag. Själv så grillade jag hemma hos Ida med en massa trevligt folk, spelade kubb, drack m.m. Runt midnatt drog jag hem till Sandra för lite mer party. Min midsommar blev lyckad iallafall.

Idag fyller Elin år, grattis till henne. Hon ska ha lite party så dit ska jag ikväll. Var och käkade på donken förut, gööööör gott! Nu ska jag duscha och göra mig iordning inför kvällen. Ha en trevlig dag/kväll allesammans.

Ut & gå



Nu ska jag snart gå bort till Lisa. Vi ska ut och gå med Frida och Charlie ^

16 juni- Falköping

Igår åkte Jerry, Morten, Lisa och jag en roadtrip till Falköping. Vi skulle hämta en Birma katt till Tove som hon skulle köpa. Hennes andra katt, Pebbles, får då en kompis. Falköping ligger ungefär 10 mil öster om Trollhättan. Vi åkte lite fel, men tillslut fann vi huset. Ute i bushen. Var jätte mysigt. Familjen hade inte bara 1 katt, utan 8 katter. 5 avelskatter och 3 bondkatter som de har som råttfångare ute i stallet. + Några kattbebisar. En av dom var Lejontämjaren's Baloo, som då Tove skulle köpa. Han var super söt och liknar Pebbles på många sätt. Fast han är mörkare i pälsen och alla katter har sin egna personlighet. På vägen hem stannade vi och käkade på Donken (Y)


Baloo

15 juni- Koberg

Efter utbildningen igår på Allsite, som gick bra, promenerade jag hem till Julia där Sebbe och Lisa var. Dom såg på en rysare, Timber falls har jag för mig, den var sådär. Blev skit rädd sista sekunden innan filmen tog slut. Sen satt vi och visste inte vad vi skulle göra. Klockan blev 21.30 då vi kom på att vi åker och badar. Så vi ringde Jerry, Lisas pojkvän, och hörde om han ville hänka. Det ville han. Han kom och hämtade oss exakt 21.55, då åkte vi till Jet och tankade. Sedan bar det av till Koberg som ligger 2 mil utanför Trollhättan. När vi kom fram bytte alla om till badkläder utom jag, istället tog jag kort och filmade någon måste ju göra det jobbet. Julia fegade ur, Sebbe och Jerrry doppade sig först och Lisa var extremt seg, men tillslut doppade även hon sig. Sen bytte dom om och vi åkte iväg till Sylte för att träffa Morten, var ett tag sen jag såg honom. Julia och jag gick ett varv runt Sylte som vi alltid brukade göra förr när vi hängde där. Då kom en massa gamla minnen upp, både roliga och tråkiga. Sedan åkte vi hem.




14 juni- Utbildning

Idag mellan 15.00 - 20.00 ska jag till Allsite Contact Center, det är någon 5 timmars lång utbildning. Jaha trevligt (Y) Nu ska jag duscha och göra mig i ordning, vakande lite sent idag. Inte vanligt för min del.

:)

Blev ingen filmkväll, åkte hem till Tove istället där även Lisa var. Drack lite smått. Julia och Sebbe var inte där sä länge men jag stannade kvar och hade det jätte trevligt. Kom hem för en liten stund sen, fick skjuts av en kompis till Tove. Dom skulle ut på krogen, Tove och Lisa, och ha det jätte kul. Får vänta 62 dagar till, då smäller det. Träffade Diana en stund, följde henne en bit hem.

Dagens

Att göra: Filmkväll hois Julia
Väder: Molnit
Klädsel: 
Tunika - Gina tricot
Leggins - Gina tricot
Tröja - MQ
Låt: -
Tv: -
Vill ha: SOL!

13 juni- Macarena

Gårdagen blev jätte lyckad. Alla var där med glada miner, vilket gjorde allt väldigt positivt. Om man bortser från en del incidenter som inträffade under kvällen.

Förfesten var hemma hos Sandra tillsammans med Sara, Hampus, Filip, Henrik, Adde, Toni, Mattias, Claudie + 2 till jag inte vet vad dom heter också jag då förstås. Vi drack och hade det trevligt. Spelade lite BUZZ och Guitar Hero, jag ägde iallafall på Guitar Hero ;)

     
 


Vi beställde taxi runt halv nio. Åkte upp till Strömslund, där festen pågick. Det var redan mycet folk när man kom dit, fast det kom ännu mer senare. Kan inte ens säga på ett ungefär hur många som var där, men det var många. Musiken var skit bra, tack DJ:n. Självklart måste jag tacka arrangörerna som hade hand partyt, så tack Diana, Malin & Emelie för en jätte bra och lyckad fest (Y)

     
     
 


12 juni- Skolavslutning

Idag fick jag sommarlov. 10 veckor med massa slapp och lite jobb. Men ska det vara sånt här väder som det är idag blir inte lovet kul. En sommar utan bad? Nej tack! Juni månad skulle vara grå och regnig men juli då jävlar, hoppas jag iallafall. Tiden har gått fort, som jag säger hela tiden. Tänk vad 2 år har gått fort! Nu är det bara 3:an kvar, otroligt! På tal om det, detta blir mitt sista sommarlov för gott. Nästa sommar jobbar jag förmodligen, eller så är jag arbetslös. Fast nu får jag inte tänka så utan positivt. Jag är i varje fall glad att jag inte tog studenten i år, pga lågkonjunkturen. Vi får hoppas på en förbättring tills nästa år, 2010.


Jag langar posen ;)


Sofia langar posen ;)


Rebecca & Emma langar posen ;)


Ikväll blir det party vill jag lova. vilket drag det kommer bli! Fira Diana, Malin & Emelie, gratts! OBOY! ;D


Fixat

Nu var present till Diana köpt, vad det är tänker jag inte tala om fören hon har fått det.
Jag är även mätt och belåten efter en god måltid :)

Dagens

Att göra: Köpa present till Diana
Väder: Moln fast uppehåll
Klädsel:
Linne - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Kofta - Vero moda
Låt: Lisa Miskovsky - Still alive
Tv: Criminal minds
Vill ha: Sommarlov


Still alive

Grattis Diana!

Välkommen in i vuxenvärlden :)


11 juni- Nervös

Har endast haft en lektion idag på morgonen, engelska. Vi åt kakor och drack coca-cola, mums! Vi fick även reda på vårat betyg i engelska. Jag var jätte nervös. Var helt säker på att jag skulle få IG. När jag gick utanför klassrummet, för att få reda på mitt betyg, skakade jag. Gunnel kollade lite lurigt på mig. Vi pratade en stund om hur jag låg till. Sen säger hon "Jag kan motivera så att du får ett G". Jag sken upp som en sol och blev överlycklig. I made it!

Efter skolan åkte Diana och jag ner till stan för att träffa Erika, som hade sovmorgon till halv 1. Vi gick till MAX och käkade. Erika hade inte hunnit äta någon frukost. Det var mumsigt. Sen gick vi runt och kollade lite i affärer tills vi bestämde oss för att gå hem till Erika och hälsa på hennes vovve, William. Han är super duper söt! Mamma kom sen och hämtade mig runt halv ett, var tvungen att åka tillbaka till skolan och plocka ur mitt skåp. Så nu är det gjort.

Ska åka tillbaka till stan sen och köpa födelsedags present till Diana, hon fyller nämligen år idag :)

10 juni- Heldag med klassen

Dagen började klockan 9.00 för min del, då klev jag upp ur sängen. Härligt med en liten sovmorgon. Tog 10.22 bussen till bussen, vi skulle mötas 10.30 allesammans från klassen inklusive våra mentorer. Vi hade bestämt oss för att åka ut till vår mentor Anna och ha en liten klassdag. En favorit i repris från förra året. Vi var hemma hos Anna ca 11.30. Då satte vi igång med lunchen. Blev stekt korv med bröd som vi fick med ifrån skolan, eftersom vi inte skulle äta i matsalen. Efter blev det lite slappt, alla blev jätte trötta. Men vi fick sen för oss att gå ut. Två ville bada, Emma och Rebecca. Brrrrr..... det var inte direkt någon värme i luften och vattnet var iskallt, tyckte jag när jag peta lite på det. Men dom doppade sig, inte håret men resten av kroppen. Efter denna lilla tur gick vi alla tillbaka upp till huset. då blev det jätte tråkigt, vi hade inte någon fantasi att komma på vad vi skulle göra. Tillslut spelade vi något spel där man skulle måla saker, var inte så jätte roligt. Anna berättade sen att hennes dotter har Sing Star, då blev det fart i alla. Vi kopplade in det och sjöng för full hals, det var riktigt kul! Åkte hem runt 16.15 och var då hemma ca 17.00.

Regniga kusten

Rebecca & Emma ^^


Ska ha en liten slappdag idag, vädret är så tråkigt. Man blir på sånt äckligt tråkigt humör när vädret är dåligt. Får hoppas det blir ändring på det tills på fredag. Åtminstone uppehåll. Sol kan man ju nästan drömma om att det blir.

9 juni- Klackskor

Jag invigde mina nysinköpta klackskor som jag köpte i lördags idag. Till en början gick det suveränt, kände inget i fötterna. Men sen framåt eftermiddagen, fy f*n vilket skoskav! Nu har jag fått ett jätte vackert skoskav på min högra lilltå som gör jätte ont. Får hoppas det hinner läka någorlunda tills fredag, då det är skolavslutning och jag har bestämt mig för att ha klackskor. Så resten av dagarna den här veckan är det bekväma skor och ingådda skor som gäller (Y)

Varit en liten shoppingdag idag, inte för min del utan mer för Julia och Lisa. Som ni förstår tillbringades min tid efter skolan tillsammans med dom. Vi var nere i The City och kollade lite. Jag är fullkomligt förälskad i ett par skor! Åh ge mig dom eller ge mig pengar så jag kan köpa dom innan jag flippar. Julia la undan 3 par skor, hon kunde inte bestämma sig för vilket av paren hon ville ha och Lisa köpte bikini. Själv så köpte jag Pommes Frites på MAX, me like! Åt sedan ännu mera mat när jag kom hem till Julia. Hon serverade mig kokt korv och ännu mera Pommes Frites, då menar jag inte lite vill jag lova. Tallriken var överfull! Men mätt och belåten blev jag, vilket är det positiva.

Nu ska jag se på Desperate Housewives, alltid på tisdagar klockan 21.00 på kanal 5 ;)

8 juni- Köksstädning

Idag städade vi en del av köket i skolan, även i renseriet och torrförrådet. Sandra och jag fick i uppgift att städa torrförrådet. Plocka ner allt från en hylla i taget, sedan torka av den och sen ställa upp alla sakerna igen. Sen kom vi till kryddorna som skulle stå i bokstavsordning. Allt tog sin lilla tid men när vi väl var färdiga blev det super bra!

Filmdags

Nu ska jag se på Talladega nights: The ballad of Ricky Bobby, på tv3. Får se om den är något att ha, det är en komedi.

RIP Bawer!

Vila i frid Bawer Silah <3
Du försvann och kommer ej åter, hoppas du funnit frid.



7 juni- Jobbintervju

Idag var jag på jobbintervju hos Allsite Contact Center, eller rättare sagt telefonförsäljning.
Först var det en gruppintervju, vi var 10 personer, klarade man den gick man vidare till en individuell intervju. Under grupp intervjun skulle man låtsas ringa en kund och sälja varan. Jag klarade det och kom vidare till den individuella intervjun. Där var det mer personligt. Man skulle berätta om hur man är som personsina styrkor och sina svagheter, varför man just sökt det jobbet m.m. Det gick jätte bra så jag kom vidare till utbildningen som är om exakt 1 vecka.

Så det kanske blir sommarjobb för min del i sommar ändå ;D

New Moon trailer

Sverige premiär 20 november 2009

Studenten igår




Lyckliga tjoande 3:or som tog studenten under gårdagen.

6 juni- Nationaldagen!

Idag är det Sveriges nationaldag- som vi inte firar.
I en förordning från 1983 bestämdes att svenska flaggans dag 6 juni, som firats sedan 1916, även skulle bli Sveriges nationaldag. Sedan 2005 är nationaldagen även helgdag. Annandag pingst förlorade samtidigt sin status som helgdag. I en förordning från 1996 anges även att nationaldagen är en salutdag.



Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

4 juni- Opps!

Ursäkta min jätte dåliga uppdatering den här veckan, jag har inte haft någon lust att skriva. Men det ska det bli ändring på vill jag lova!

Igår skrev jag färdigt min svenska uppsats. Jag skulle skriva en artikel om ett betydelsefullt möte som skulle referera till en text vi hade som hjälp. Jag skrev om en tjej som var alkohol missbrukade, blev super nöjd!
Imorgon är det studenten för alla 3:or i Trollhättan. Grattis! Vi på måg i hr1:orna och hr2:orna har äran att laga maten och servera dom som går på måg. Hr1:orna ska vara i serveringen och vi hr2:orna ska vara i köket, förutom vi som har valt servering till 3:an. Vi ska styra över 1:orna, mohaha!

Frallor

Nu ska jag åka och köpa bröd med mamma, frallor!

3 juni- Svenska uppsats

Börjar skolan om 1 timma ungefär, då ska jag göra en svenska uppsats. Påbörjade den igår men skulle tro att jag blir klar med den när lektionen är slut. Ska göra klart lite skolarbete i projekt och företagande efter jag slutat skolan idag. Slutar 16.00.

Igår fyllde min katt, Zeke, 6 år. Han är gammal och inte grå utan svart!


1 juni- Första doppet

Ledig dag idag, ingen skola. Härligt när vädret var på topp. Åkte ner till stan där jag mötte Julia och Sebbe, hängde med hem till Julia. Senare kom Jerry. Vi fick för oss att åka och bada i Prässebo, som ligger utanför Upphärad, så då gjorde vi det.
Det var faktiskt riktigt behagligt i vattnet, varmare än vad jag trodde. 17,7 grader stod det att det var. På vägen hem åkte vi förbi Sebbe's mamma, där åt vi pastasallad. Gott. Sen ner mot stan till bryggan, var där en stund innan jag drog med hem till Julia för att hämta hennes gympadojjor som jag ska låna imorgon på idrotten. Min lärare kommer att bli jätte glad när jag har med mig skor som jag kan springa i.

Nu ser jag på CSI, sen Project Runway. Nej nu ska jag även ta mig något att tugga på.

RSS 2.0