plugghäst gnägg

Idag har varit en rejäl pluggdag. Satt från halv sex fram tills Desperate Housewives klockan nio och skrev mitt serveringsarbete. Men det är fortfarande inte klart. Ska finjustera det lite imorgon, skalämnas in på torsdag så det måste bli färdigt imorgon. Annars blir det smisk på rumpan och nyp i örat typ, det gör nog ont skulle jag tro.

Klippte mig idag kl 15.15, blev jätte bra. Även mamma fick klippt sig av en elev på Mies till billigare pris, lyckost. Fast jag ska ju inte säga något för jag hade presentkort där sen i julas. Nästa vecka är det påsklov, då ska man färga håret inför sommaren. Hade tänkt mig ljusa blonda slingor, tror ni det skulle bli bra? Det hoppas jag på, för det är vad jag har bestämt mig för. När jag väl har bestämt mig för något så gör jag det kan jag lova.
Efter klippningen gick jag på stan en stund med Lisa och fönstershoppade lite, hittade inget snyggt. Har redan allt vad jag behöver, nästan. Igår blev det ett par nya solglasögon inköpta (se bild) från guld fynd, alltid bra att ha.











-/ puss


31 mars- äntligen

Ska klippa mig idag efter skolan, hur vet jag inte än. Får hoppas på att det blir bra iallafall. Nu ska jag äta frukost sedan ta mig vidare till skolan.

Jag har träningsvärk!

-/ puss


30 mars- tränatränaträna

Träning idag var:
45 minuter Core
45 minuter spinning


Nu ska jag se på CSI, ciao!


move it

Har nyss kollat klart på Madagaskar 2, riktigt bra och rolig. Nu drar jag till sängen och kollar på Casino Royale, får hoppas på att den är också bra. Godnatt!


-/ puss

29 mars- madagaskar

Åkte hem till Lisa vid åtta igår. Vi drack vin och hade det mysigt med en massa levande ljus eftersom vi stödje 60 earth hour, vi hade till och med ljuset släckt längre än en timma. Vid elva tiden gick vi hem till Manny, var lite folk där så det blev lite chillparty om man ska kalla det så. Åkte hem vid tre tiden, fast klockan var då egentligen fyra för inatt ställde man fram klockan en timma till sommartid. Jag kommer vara trött dom första dagarna!


Har bara varit en slappardag idag. Gick till Möllan och köpte dricka vid elva på morgonen annars har jag bara legat och kolla på tv fram tills jag skulle åka till pappa, klockan sju. Nu ska jag se på Madagaskar 2 :) hoppas den är bra.

-/ puss

korv&bröd

Nu drar jag hem till Lisa, får se vad vi hittar på för bus :)

 (gammal bild på oss)

-/ puss

soffliggare

Träningen gick suveränt, det var super skönt. När jag kom hem åt jag sedan har jag legat i soffan fram tills nu och kollat på "Hogan knows best", visas massa avsnitt på MTV. Vet inte riktigt vad jag sa göra resten dagen/kvällen men jag hittar väl på något. Ska nog äta middag om en stund, det blir nog tacos. Äter inte det så ofta, men gott är det.

Vill bara tacka för en supertrevlig kväll igår hemma hos Rebecca. Nu kommer vi inte att ses på 3 månader, men du kommer förmodligen att vara helt frisk när du kommer hem. Kom ihåg att jag inte tänker lämna dig, jag finns kvar. Det är för ditt egna bästa <3

-/ puss


28 mars- tränatränaträna

2 timmars spinning mellan 10.00-12.00 på friskis och svettis, härligt!

köpta igår



Fyra linnen (svart, vitt, turkos, ljusturkos)
En tunika (persikofärgad)

27 mars- are you kidding, SNÖ?!

Gjorde muntliga nationella idag i engelska. Gick faktiskt överraskande bra till skillnad från vad jag gjorde och från förra året. Var med Diana och Elin. Ena stunden pratade vi på som bara den sen så blev det knäpptyst och vi började skratta. Får hoppas på ett godkänt iaf, vilket jag tror.

På tal om något helt annat, snö! Har vetat att det skulle snöa i sydsverige sen början på veckan genom vädret på tvn, men att det skulle komma så mycket? Började snöa redan igår kväll. Alltid lika trevligt att vakna på morgonen och tro att det är vårväder ute, men så när man kollar ut genom persiennerna ser man ett vitt vinterland. Då blir man bara trött. Det är slutet av mars och det är inte meningen att det ska komma 15 cm snö då, som redan är på väg att försvinna eftersom det är plusgrader ute. Så ska det regna imorgon också, ännu trevligare. Slask är något av det bästa som finns, det är så blött och skönt. Jag älskar det! Nej jag menare det inte, jag hatar slask! Där har ni dom 3 rätta orden om slask, jag hatar det! Försvinn och ge mig sommar, skulle uppskattas. TACK!

Ska på tjejkväll idag hemma hos Rebecca, mysigt. Se på film, spela spel och bara ta det allmänt lugnt. Kommer att sakna dig jätte mycket <3

Kommer att sakna Julia som ska till Stockholm 2 veckor och Sandra som ska till Karlstad över helgen!

-/ puss


20%

Kollade precis på Ghost Whisperer, lika bra som alltid. Ett av mina favoritprogram. Strax blir det att se på Criminal Minds.

För en timma sen kom jag hem från stan. Varit på Gina Tricot's vip kväll, det var 20% på allt i hela butiken. Hade tänkt köpa två linnen, men det blev fyra linnen och en tunika (lägger in bilder imorgon). Så det blev lite shopping idag iallafall, vilket var väldigt skönt. Bra att ha saker kan man säga. Sen så måste jag ha nya byxor också, fast det får jag vänta lite med. Vill gärna inte bli pank. Har sparat mycket pengar sen jag slutade röka, var en månad sen i måndags.

-/puss

26 mars- top model beroende

Jag har faktiskt insett att jag på något sätt är beroende av "American Next Top Model". Vet inte hur många gånger jag sett repriserna, tack vare tv3, men jag kan verkligen inte sluta att kolla. Ser fram emot Säsong 12, någon mer som gör det? Så nu får jag ta och fortsätta att titta på "Top Model 4".

För det andra så är jag rejält shoppingsugen!

-/ puss


25 mars- maria bebådelsedagen

Eller rättare sagt våffeldagen som den kallas idag. Maria bebådelsedagen handlar om hur ängeln Gabriel... blablabla. Är inte direkt intresseserad av kristendom det enda jag tycker om är våfflor. Så idag åt man då våfflor, för en stund sen om jag ska vara helt ärlig. Har ni ätit mycket våfflor idag? Det hoppas jag, man får passa på inte varje dag man äter våfflor. Finns säkert många som äter våfflor oftare än vad jag gör. Idag var nog första gången på x antal år. Men gott var det och det är huvudsaken.

Varit en ganska så stressig dag idag. Slutade skolan kl. 16.00, åkte hem var hemma 20 minuter eftersom man skulle iväg och träna. Körde spinning, 45 minuter + 15 minuter rörlighet/strech. Det gick jätte bra.
Sen drog man hem till Julia, trevligt att bara sitta och prata för det var det enda vi gjorde. Hon åker till huvudstaden på fredag i 2 veckor, men jag vet att hon kommer att få det kul. Fast jag kommer att sakna min tjockiiis <3

Jag funderar på om jag ska ta en våffla till eller låta bli?
Får se hur det blir.


-/ puss

tjötelitjöt

Kom hem från mostra min för en stund sen. Var inte alls bestämt att vi skulle åka dit utan det blev bara så. Var la där runt 4 timmar, men det är alltid lika kul. Drack lita kaffe och tjöta med mamma, moster, kusin och hansflickvän. Blev prat om allt från små dörrar till politik.
På hemvägen stannade vi vid Hemköp. Där köpte jag Risifrutti, solroskärnor, chokladbollar och våffelsmet till imorgon. ör imorgon firas våffeldagen. Varför vet jag inte, men det är gott att äta våfflor i vilket fall som helst.

Nej nu ska jag fortsätta titta på NCIS sedan blir det Desperate Housewives. Kan vara uppe lite längre idag, om jag orkar, för har sovmorgon imorgon till kl. 10.00. Härligt, sova nån timma extra iallafall.

-/ puss

24 mars- promenix



Blev en promenad igår med Julia och Sebbe runt spikön, jätte mysigt i vårvädret :) Sen så när man vaknar idag och kollar ut ser man snö. Man kan ju undra vad det är som händer med klimatet? Det är inte direkt på uppåtväg. Därför tycker jag att man ska släcka ljuset den 28 mars mellan kl. 20.30 och 21.30 fast inte kommunen gör det. Och Trollhättan ska vara en miljökommun? Bullshit!
Dags för nationella prov i engelska igen då, nu på fredag ska jag göra den muntliga delen. Diskutera/argumentera om integritet och teknologi. Det kommer att gå åt skogen, menmen det får man väl leva med. Förr kan jag säga att jag faktiskt var duktig på engelska men nu vet jag inte vad som hänt. Det bara dalar neråt. Skönt att iallafall slippa engelska C i 3:an sen och jag ångrar mig faktiskt lite att jag valde engelska B. Fast nu är det lite försent att tänka på det eftersom att det bara är sammanlagt 7 veckor kvar med engelska. Men jag vill önska alla er lycka till på nationella proven i både svenska, matte och engelska.

Nu blir det mat, mums. Ja, jag älskar mat! om ni inte redan fattat det.
Får ta och börja lägga in lite goda recept inom kort.

-/ puss

party like a rockstar

Lite bilder från helgen:
(klickbara)
       
                                                    
 
    

23 mars- mågge

Jag är jätte sugen på tagliatelle, fast det finns inte hemma :( Får klara mig med vanlig spaghetti istället, men det går lika bra det eftersom det är samma sak.
Dags att plugga en stund iaf, sen blir det att åka hem till Julia och hämta kameran så att jag kan lägga in bilderna från i lördags.

Innan jag gick till skolan imorse sa jag till min katt:
- Vill du följa med mig till skolan?
Då säger min mamma:
- Ja han skulle ju trivas bland all mat eftersom han älskar.

När jag för en stund sen kom hem från skolan satt min mamma och pratade telefon med sin syster.
Mamma berättar om morgonen med Plexus (katten).
Min moster säger:
- Lägg resterna i en liten låda till katten.
Mamma säger då:
- Nä stoppa det rätt i kattens mun, för han är huskatten på måg.
Då säger min moster:
- Han får heta Mågge istället.
Gapflabb!

-/ puss


godkväll

Just nu håller nyheterna på, väntar på att Beck ska fortsätta. Imorgon är det skola igen, period 7 börjar med alla teori ämnen. Pluggpluggplugg, usch jag hatar det. Nu ropar sängen på mig så det är dags att krama kudden, fast först se klart på Beck.

-/ puss


22 mars- slappbakisdag

Blev inget skrivande när jag kom hem, eftersom jag aldrig åkte hem. Utan jag sov hos Sandra även denna natt. Var riktigt kul hemma hos Julia, gick och käkade natta mat på grill house (kommer aldrig mer gå dit, dålig service) men bortsett från det var kvällen riktigt lyckad. Hade tänkt lägga upp lite bilder imorgon om jag hinner måste hämta min kamera hos Julia, glömde den där.

Kollade på film hos Sandra, Body of lies, riktigt bra var den. Rekommenderas att se.
Kom hem för inte alls en lång stund sen. Snart blir det käk, sen packning och sedan åka hem till mor.

-/ puss

21 mars- gimmie! gimme! gimme!

Nu är det städdags hemma hos Sandra med en massa skön musik. Fast först blir det lite kaffedrinkande. Senare ikväll blir det förhoppningsvis party hemma hos Julia. Skriver förmodligen inatt.

-/ puss

hos sandra

Sitter hemma hos Sandra. Vi har precis varit på Shell och köpt coca-cola som vi ska ha när vi kollar på film, Valkyria. Vi ska även äta popcorn, mums.
Förtillfället så håller Sandra på att lägga ut handdukar på hela sin matta eftersom hon är rädd att Spokey ska kräkas på den medans vi är borta,. Så hon vill vara på den säkra sidan, vilket är väldigt smart.
Nu blir det lite Guitar Hero spelande och kanske Buzz lite senare. Ska bli kul. Ska sova här inatt, får se hur mycket sömn det kommer att bli för våran del haha.

Var och fikade förut med Sandra och Isabella på Strandgatan. Det var jätte trevligt att bara prata av sig om allt man kom att tänka på. Vi var där i ungefär 3 timmar, men tiden går fort när man har kul.































-/ puss

alkoholhantering

Nyss hemkommen från skolan. Först var det arbetsmiljö och säkerhet i en halvtimma och sedan hade vi prov i alkoholhantering som sagt. Det kändes som att det gick gallant, så det är väl det jag får hoppas på.
Annars idag så blir det fika med Sandra, mysigt. Var ett tag sen nu igen, hur lyckas vi? Det är väl jag som hör av mig för lite, jag erkänner. Men jag får allt ta och ändra på det, för det är alltid lika trevligt att vara i ditt sällskap.


Måste bara berätta lite om gårdagen.
Jobbade kväll i skolan, servering. Rebecca och jag hade inget att göra så Betty sa åt hos att ta fram saker till flamberingen. När Betty hade visat oss hur vi skulle göra så var det Rebecca's tur att försöka, hon var jätte duktig. Jag filmade allt.

Betty säger:
- Filmar du redan?
Jag svarar:
- Jag måste ju filma igenom allting, så att jag kan träna hemma.
Rebecca säger:
- Kan man göra det hemma?
Betty svarar:
- Ja fast inte under fläkten, det är jätte bra om man tar bort den därifrån (stekpannan)
Jag säger frågande:
- Kan man ta bort fläkten?
Alla börjar sedan gapflabba.

Efter Rebeccas tur var det min tur. Allt gick bra fram tills då när man ska hälla i spriten i pannan. Jag gjorde det och förde pannan mot gaselden. POFF! Så var det en jätte stor låga som försvann lika fort. Men kul var det och återigen börjar alla skratta.

Nu ska jag finna något ätbart att äta, hungrar ihjäl mig.

-/ puss

20 mars- härligt!

God förmiddag allesammans!
Jag har tatt mig tid till att på nytt göra en blogg och försöka vara så aktiv jag bara kan. Den här gången ska jag lyckas, det är iallafall vad jag har bestämt mig. När jag väl bestämt mig för något vill jag inte misslyckas!

Härlig dag idag, precis som igår och dagen före. Har våren äntligen smygit sig fram för att stanna eller är det bara ett litet knep vårt svenska väder har för att få oss att känna dessa härliga vårkänslor? Jag vill iallafall att den ska stanna, tror även att många andra vill det
med. För nu när våren är här (jag är positiv med det) så vet vi, att efter våren då kommer sommaren, härligt! Massa bad och sol, jag ser verkligen fram emot det. Någon mer som gör det? Men en sak jag hatar med sommaren är alla irriterande insekter, fast hade inte dom funnits hade det inte funkat i naturen.

                                
                                                    

Börjar kl. 13.00 idag, har 2 lektioner och det känns sådär jätte kul att gå till skolan. Men jag måste. Har prov i ansvarsfull alkoholhantering, vilket jag hoppas att jag klarar. Skriver senare om hur jag tyckte att det gick.

RSS 2.0