6 maj- Rondellstaden

Jag bor i den lilla staden Trollhättan som dom flesta kanske känner igen genom Fallens dagar, Film i väst m.m. Snart kommer vi även att vara kända för alla rondeller som finns i varenda korsning vart man än åker.

I  ttela idag skrevs det att "Snart ska Trollhättans mest trafikerade korsning, vid Nyströms hörna, byggas om till rondell." Frågan är: hur tänker dom? Det kommer att bli totalt kaos och trafikstockning pga broöppning. Hela rondellen kommer att vara fullknökad med bilar och ingen kommer att kunna ta sig dit dom vill. Inte nog med det så ska Stallbackabron byggas om med start nästa höst, då kommer det bli mer tryck vid den mest trafikerade rondellen vid Nyströmshörna. Tanken är att bygget ska gå igång runt augusti/september och beräknas vara klar tidigt nästa vår, ifall kommunstyrelsen godkänner bygget.
Jag fattar inte heller hur de har råd i såna här tider. Istället för att reparera dåliga vägar gör dom detta projektet som kommer att sakta ner flytet i trafiken. Det är min åsikt.


(Bild från ttela)
Här har rondellen tänkts att byggas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0