Filmmys med Sara

Efter slusscafét, igår, åkte både Olivia och jag med hem till Sara. Vi hade det jätte trevligt. Käkade ostbågar och kollade på en del filmer som gick på tv, Waterboy och Hundtricket. Oliva gick någon gång när halva Hundtricket hade visats, vi fortsatte att kolla. När filmen var slut gick vi till Trolltobak och hyrde 2 filmer, Fool's gold och Frontiers. Köpte även godis, coca-cola och ännu mera ostbågar så vi hade något att mumsa på. Klockan var halv fyra när vi kollat klart på både filmerna, då var det sängen som gällde. Sov hos Sara och åkte hem vid 12 tiden idag. 


 

Ett nyskilt och ständigt grälande par (Matthew McConaughey och Kate Hudson) är ute efter guldet, diamanterna, smaragderna och rubinerna som gömmer sig någonstans på havets botten. McConaughey spelar Finn, som fortfarande trånar efter sitt ex (Hudson) och som dessvärre också kommit på sniskan med gangstern Bigg Bunny.

Efter åtta års sökande hittar Finn äntligen ledtråden till en fantastisk skatt som under mystiska omständigheter försvann i Karibien år 1715. Allt han behöver göra är att lägga vantarna på guldet och flickan, innan Bigg Bunny får tag på honom!


Fool's gold påminde om en film jag redan sett, där Jessica Alba har huvudrollen om jag inte tänker fel. Trodde först att det var den filmen men märkte sedan skillnad. En del klockrena kommentarer sägs så det finns lita humor. Inte första filmen som McConaughey och Hudson spelar mot varandra, men dom gör det grymt bra. Gillar du äventyr är filmen något för dig.



En grupp unga förbrytare stjäl pengar under ett upplopp i Paris och försöker nå gränsen till Nederländerna. Men långt ute på vischan tr­äffar de på en grupp blodtörstiga mördare...

En film som innehåller kannibaler, inavlade nazister och blodiga hjältinnor med hagelgevär kan inte misslyckas. Men den känslige göre sig icke besvär - Frontiers befinner sig långt bortom ultravåldets sista utposter!

Frankrikes svar på "Hostel" och "Saw". En brutal film med massa blod. I början tänkte jag "Vad är det här?" Men sen när jag började fatta handling och allt så är det en film som är väldigt bra gjord. Beskriven med ett ord: Sjuk! Karina Testa har huvudrollen i filmen, hon spelar sin roll riktigt bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0